11 Eylül 2008 Perşembe

İkinci bölümün ardından Aşk-ı Memnu

Bu akşam Aşk-ı Memnu'nun ikinci bölümünü izledikten sonra anladım ki, ayıdan post, Beren Saat'ten oyuncu olmaz. Kendisi boş bakışlar atma kategorisinde bir kaç oscar, palmiye, portakal ve muzu kesinlikle hak etmekte. Bölüm boyunca fettan kadın bakışı atması gereken sahnelerde, attığı Bugs Bunny bakışlarıyla sinirden kumandayı ısırma hissiyatı uyandırdı bende. İlk bölüm abartılı bulduğum Nebahat Çehre'yi bu bölüm daha natürel buldum, daha az yapay kahkaha attığı içindir belki de. Benim için bölümün yıldızı yine Zerrin Tekindor'du. Çok güzel bir kadın olmasının yanısıra çok anlamlı bir oyunculuğu var, çok da güzel bakıyor. Vermesi gereken pek çok hissi hiç zorlanmadan verdi. Ekrandan o enerjiyi bana geçirebildi. Beren Saat ve boş bakışlarına, anlamsız mimik ve gülüşlerine rağmen diziyi bir süre daha takip etmeyi düşünüyorum.

3 yorum:

ranini dedi ki...

blog'a giriş yaptığınızda sağ üst köşede "özelleştir" butonunu tıklayın. orda "Yerleşim" kısmını göreceksiniz. "Gadget ekle" yi tıkladığınızda arket ve diğer eklentileri bulursunuz.

yazılarınıza resim eklemek için ise, yazı yazdığınız kutucuğun üst kısmında
solda "yazı tipi" ile başlayan yan yana öğeler var. mouseunuzun okunu o öğelerin üzerine getirdiğinizde işlevlerini okuyabilirsiniz. resim eklemek için sağdan 3'yü tıklayın.
kolay gelsin.

mimoza dedi ki...

Çok teşekkür ederim. Eklediğim yazıların resimlerini koyayım bari.

aa dedi ki...

Bence sen acayip bir şekilde beren saat'in güzelliğini ve yeteneğini kıskanıyorsun..O buralara kadar yetneği sayesinde gelmiş.Şimdi burda uyduruk bir blogla onu alaşağ edemezsin edebsiz